Iedereen kan leren tekenen!

tekenlessen

Blikopener  In 6 lessen van 2 uur, krijg je de de basis om anders te leren kijken. Je ziet lijnen, vormen, verhoudingen, licht en schaduw en leert hoe je dit makkelijk kunt tekenen. De groep is niet groter dan 6 deelnemers en gaat door bij  2 deelnemers maar kan ook als prive les, dit kan op afspraak.
De volgende blikopener begint op 9 oktober 2020 om 10:00 en er is nog een plaats vrij. Het zijn 10 lessen van elk 2 uur en de cursus kost incl koffie-thee en materiaal wat in de lessen wordt gebruik 200 €.

lees hier meer en kijk naar de resultaten van andere cursisten.

 

Eerste verdieping In 6 lessen van 2 uur, ga je verder met nog meer verrassende oefeningen. Ook hier lijnen, vormen, verhoudingen, licht en schaduw. Naast portret tekenen oefenen we ook intuitieve werken en een eerste kennismaking met het tekenen van perpesktief. De groep is niet groter dan 6 deelnemers en gaat door bij  2 deelnemers. 
Ook deze kan op afspraak starten. Incl materiaal en smakelijke pauze  € 120  

 

Top In 6 lessen van 2 uur, ontdek je het geheim van beroemde tekenaars en schilders en na deze cursus kun je echt alles tekenen en schilderen wat je wilt. Met behulp van een bijzonder gereedschap leer alles om je heen vertalen naar een tekening.  2 deelnemers krijgen maximale persoonlijke aandacht.
Incl materiaal en smakelijke pauze  € 120

 

De Strooom

Monsterweg 21
4454 AA Borssele

tel:      0646169698
email: info@destrooom.nl

KVK-nr 55965628