Iedereen kan leren tekenen!

Schilderlessen

Kleurenleer en perspektief  
In 8 lessen van 2 uur meng je elke kleur die je wilt en weet je hoe perspektief werkt.
Je weet dan hoe je met acrylverf en gereedschap het beste resultaat behaalt. De groep is maximaal 4 en minimaal 2 personen. Verschillende tijden zijn mogelijk, 's morgens,'s middags of 'savonds..
Incl materiaal zoals dat nodig is in de les en papier. 160,- Het doek voor de eindopdracht is exclusief, zo kun je precies uitzoeken wat je graag wilt.


  

 

Vrije opdracht In bv 8 lessen van 2 uur werk je aan een speciale persoonlijke opdracht om de kennis van de vorige cursus te verdiepen en opnieuw een prachtig schilderij mee naar huis te nemen. 
Incl materiaal zoals dat nodig is in de les en papier 160 €
Het doek voor de eindopdracht is exclusief, zo kun je precies uitzoeken wat je graag wilt.

Het is ook mogelijk om meer lessen te volgen, elke losse extra les kost 20 €

 


 

Themalessen  In 6 lessen van 2,5 uur werken je aan de hand van een thema met verschillende technieken waaronder calligrafie en aquarel. Dit is vooral heel ontspannend en levert ook praktische dingen op, zoals een mooie kunstige set placemats. De vorige thema's waren bomen en open en dicht. Samen werken we naar een mooie collage of klein boekwerkje met prachtige herinneringen. Ook in deze cursus is er tijd voor een kleine pauze met koffie, thee en iets lekkers. €150
 

 

De Strooom

Monsterweg 21
4454 AA Borssele

tel:      0646169698
email: info@destrooom.nl

KVK-nr 55965628